عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

کنعانی تشریح کرد: پروژه جهانی صهیونیست‌ها برای تعرض به مقدسات اسلامی

سخنگوی وزارت امور خارجه در تشریح پروژه جهانی صهیونیست‌ها برای تعرض به مقدسات اسلامی، حضور وزیر کابینه رژیم صهیونیستی در ⁧‫مسجدالاقصی‬⁩ را اقدامی دیگر در روند تعدی به این مقدسات خواند و آن را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 27
کد خبر: ۱۹۶۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امنیت قومی رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) پنجم مرداد ماه به همراه جمعی از شهرک‌نشینان به حریم مسجد‌الاقصی تعرض کرد.

 

به گزارش رسانه‌های فلسطینی صدها شهرک‌نشین صهیونیست، امروز به همراه «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت قومی رژیم صهیونیستی در سالروز موسوم به «تخریب معبد» تحت تدابیر شدید امنیتی به مسجدالاقصی یورش بردند.

 

در همین خصوص ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) پنجم مرداد ماه به حضور وزیر کابینه رژیم صهیونیستی در مسجدالاقصی واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد.

 

وی در این باره در توئیتر نوشت: پروژه جهانی صهیونیست‌ها برای تعرض به مقدسات اسلامی‌؛ از اقدامات شرارت بار در ⁧‫آتش زدن قرآن کریم، تا هتک حرمت‌ قبله نخست مسلمین.

 

‏وی افزود: حضور خباثت‌آمیز وزیر کابینه صهیونیست‌ها در ⁧‫مسجدالاقصی‬⁩ اقدامی دیگر در روند تعدی به مقدسات اسلامی و جریحه‌دار کردن احساسات مسلمین جهان بوده ‏و محکوم است.

 

این تعرض وزیر امنیت قومی رژیم صهیونیستی پیش از این از سوی فلسطین، اردن، عربستان و ترکیه محکوم شده بود.

 

پیش از این هم «ایتمار بن گویر» (بن غُفیر) وزیر امنیت قومی کابینه «بنیامین نتانیاهو» در ۱۳ دی ماه ۱۴۰۱ به همراه شماری از شهرک‌نشینان صهیونیست تحت تدابیر شدید امنیتی به صحن‌های مسجد الاقصی یورش برد که در همان زمان نیز از سوی کشورهای مسلمان و از جمله ایران محکوم شد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده